Természet és Kultúra egyben
Mexikó, a maja kultúra és természet, valamint Latin Amerika szerelmeseinek


Kolumbia

egy igazi külünlegesség, egy ország, amiről sokaknak a drog és a drogháborúk jutnak eszébe. Deee, most figyeljetek!! Ennek már vége, méghozza már vagy 6-7 éve! Az ország biztonságosnak mondható az utóbbi években és bizony egyre több külföldi látogat el ide, főképpen különlegesen szép természeti értékei miatt. Tehát, ezt az országot a természet kedvelőinek ajánljuk leginkább!

Itt olyan külünleges túrára invitáljuk vállalkozó kedvű utasainkat, amely során csodás tájakat, állatokat-növényeket ismerhetünk meg, igazi buja őserdőket járhatunk be. Tehát aki egy kalandos, izgalmas ország természeti szépségeinek bejárására vágyik, az Kolumbiát válassza uticéljául.

Magának az országnak is az az új jelszava, evvel csábítják az utasokat: Az egyetlen veszély, ami fenyegethet a Kolumbiába látogatásod során az az, hogy nem akarsz hazamenni, hanem maradni szeretnél.:-)

Nos, gondolom azért ez sokat elárul az országról. Igazi kihívás azoknak megint csak, akik szeretik a meég felfedezetlen, nem túristás országokat, ahol olyan állatfajokat is láthatunk akár, amiket sehol máshol és amiket akár csak nem régiben fedeztek fel, ugyanis az ország nagy része őserdőkből áll, ahol anno az emberek nem igen bolyongtak, hiszen nem volt túl okos arrafelé járni, ahol a madár sem, vagyis pont ahol csak a madarak és különleges állatok és sajnos a rossz fiúk jártak. De manapság ez már nem így van! Az országban amerikai segítséggel rendet raktak és el lehet menni olyan erdőkbe, ahol nemrégiben még folytak a drogháborúk, de most már az erdő csodálatos nyugalmát, hangját, csicsergésését lehet élvezni.

Ez az ország véget akart vetni a gondoknak-bajoknak, rossz hírnevének és ezért tettek is és csodálatos színes világa, kedves lakossága, élővilága, megérdemli, hogy a turisták megcsodálhassák végre ezt a sok-sok időre eldugott, rejtett paradicsomot!:-)